КОЛИЕ ОТ МЪНИСТА ЗЕЛЕН АВАНТЮРИН, ПРЕНИТ, НЕФРИТ И ИНДИЙСКИ АХАТ

КОЛИЕ “ЩАСТЛИВ И ПРОСВЕТЛЕН”

Кой не иска да бъде щастлив, успешен и уверен, изпълнен с енергия и положителни мисли? 



Колието “ЩАСТЛИВ И ПРОСВЕТЛЕН”, част от новата ни колекция "БИЖУТА С ПОСЛАНИЯ" неутрализира отрицателните мисли, зареждайки с оптимизъм, увереност и жажда за живот всички онези, нуждаещи се от промяна и нов старт в живота. Помага да се освободим от стреса, както и  да живеем в хармония с природата и природните сили. 

Да си щастлив и успешен означава да си балансиран и спокоен, да владееш и контролираш емоциите си. 

Да си просветлен не е състояние, а постоянно пътуване. Това е да се  пребориш със сумрака или слепотата, които закриват очите или сърцето ти. Просветлен съм, защото постоянно се развивам и израствам по време на пътуването ми за знание, мир, любов и хармония.  



Колието е РЪЧНО изработено от: 
1 брой кръгла висулка 40мм ЗЕЛЕН АВАНТЮРИН
25 броя мъниста ПРЕНИТ, 
28 броя 8мм мъниста ИНДИЙСКИ АХАТ, 
32 броя 8мм мъниста ТАЙВАНСКИ ЗЕЛЕН НЕФРИТ, 
18 броя 8мм мъниста МОКАИТ
 6 броя 10мм мъниста  ЖЪЛТ НЕФРИТ

РАЗМЕРИ:
Дължина на колието с висулката: 84см
Размер на висулката: 40мм

ГРИВНА “ЩАСТЛИВ И ПРОСВЕТЛЕН”



Гривната е РЪЧНО изработена от: 
мъниста ПРЕНИТ, 
ИНДИЙСКИ АХАТ, 
8мм мъниста ТАЙВАНСКИ ЗЕЛЕН НЕФРИТ, 
8мм мъниста МОКАИТ
 10мм мъниста  ЖЪЛТ НЕФРИТ и ЗЕЛЕН АВАНТЮРИН



ЗЕЛЕН АВАНТЮРИН
Известен е с това, че защитава, активира и балансира енергиите на сърдечната чакра. Той повишава възприемчивостта ни, допринасяйки за по-голяма хармония със заобикалящата ни среда. Зеленият авантюрин е много мощен камък и може да ви помогне да се освободите от състояния на тревожност и стрес. Известен като “камък на успеха”, той често се използва за привличане на богатство и благоденствие, както и на успех в кариерата.
Авантюринът носи оптимизъм и жажда за живот, позволявайки ни да се движим напред с увереност и без страх от промени. 

ПРЕНИТ
Този зелен камък е известен с това, че повишава енергията и осигурява защита. Мнозина свързват неговите качества със способността му да предизвиква дълбока медитация, тъй като се казва, че подобрява визуализацията и вътрешното познание. Смята се, че може да ни помогне да заживеем в хармония с природата и природните сили.

ИНДИЙСКИ АХАТ
Ахатът създава вътрешна стабилност, спокойствие и зрялост. Той може да помогне да се внесе равновесие и хармония в нашите енергийни системи.
Неговите защитни свойства насърчават сигурност и самочувствие. Ахатът е също така известен и като камък за късмет. В древни времена, той е бил използван в амулети и талисмани, тъй като хората са вярвали, че носи смелост, увереност и сила на притежателя си.

ТАЙВАНСКИ ЗЕЛЕН НЕФРИТ
Смята се, че нефритът може да ви помогне да постигнете целите и мечтите си, помагайки ви да преодолеете собствените си ограничения. 
Той е считан за камък, който носи късмет и щастие, улеснява хармонията между духовните, физическите и емоционалните аспекти на нашия живот. Нефритът успокоява ума чрез освобождаване на отрицателни мисли и създава баланс и хармония със света ,без да се потискат нашите собствени желания.
Нефритът помага и за насърчаване на смелостта, състраданието, справедливостта, щедростта, смирението, богатството и дълголетието. 

МОКАИТ
Мокаитът е австралийски яспис, който съчетава в себе си светлите тонове на жълтия и червен цвят. Той се използва за повишаване на самочувствието, самоуважението и ни помага да разгърнем пълния си потенциал. Притиснат към горната част на корема може да ви помогне да активирате  чакрата на слънчевия сплит, седалището на волята и личната сила. Казва се, че енергията на мокаита успокоява ума и разсейващите ни мисли и ни помага да се съсредоточим върху постигането на конкретна цел.


Нито един от продуктите, изложени на страниците на блога,  не е предназначен за диагностициране, лечение или предотвратяване на заболяване. Нищо в този сайт не представлява рецепта или медицински съвет. Моля, консултирайте се с лекар за всички ваши здравословни проблеми. 

Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗМИЯТА - ЛЮБИМ МОДЕЛ НА ДИЗАЙНЕРИТЕ БИЖУТЕРИ

БИЖУТА С ЦИТРИН - КАМЪКЪТ НА УСПЕХА И ИЗОБИЛИЕТО

СРЕБЪРНИ БИЖУТА С ЦИТРИН - КАМЪК НА БОГАТСТВОТО И КЪСМЕТА