КОЛИЕ ОТ ЧЕРВЕН ЯСПИС, АХАТ И НЕФРИТ

Имам удоволствието да ви представя новата ни колекция "БИЖУТА С ПОСЛАНИЯ" - лични, специални и духовни. Те са изработени от внимателно подбрани и съчетани заради тяхната балансираща, хармонизираща и успокояваща енергия камъни. 




КОЛИЕ “СПОКОЕН И БАЛАНСИРАН” 

Нуждаете се от някаква искрица, необходима за разпалване на креативността ви? Или пък се стремите към емоционален баланс и хармония със себе си и заобикалящия ви свят, както и да се освободите от отрицателни мисли? Бихте могли да насърчите всичко това, ако намерите място на колието от червен яспис, ахат и нефрит във вашия живот. 

Колието е РЪЧНО изработено от: 

1 брой 30мм кръгла висулка от ЧЕРВЕН ЯСПИС
10 броя мъниста ЧЕРВЕН ЯСПИС, 
22 мъниста ЖЪЛТ НЕФРИТ, 
16 броя 8мм мъниста ИНДИЙСКИ АХАТ, 
16 броя 8мм мъниста ЗЕЛЕН НЕФРИТ, 
16 броя 8мм мъниста МОКАИТ
 6 броя 10мм мъниста  ЖЪЛТ НЕФРИТ

РАЗМЕРИ:
Дължина на колието с висулката: 70см
Размер на висулката: 30мм




ГРИВНА "СПОКОЕН И БАЛАНСИРАН"



Гривната е РЪЧНО изработена от: 

5 броя мъниста ЧЕРВЕН ЯСПИС, 
10 мъниста ЖЪЛТ НЕФРИТ, 
6 броя 8мм мъниста ЗЕЛЕН НЕФРИТ, 
6 броя 8мм мъниста МОКАИТ
 4 броя 10мм мъниста  ЖЪЛТ НЕФРИТ
6 броя 4мм мъниста ЖЪЛТ НЕФРИТ



ЧЕРВЕН ЯСПИС
Известен е като камък на спокойствието и хармонията. Смята се, че балансира сърдечната чакра, насърчавайки стабилност, творчество и ясна мисъл. Червеният яспис често се използва за изчистване на ума по време на медитация, молитва или съзерцание.

ЖЪЛТ НЕФРИТ
Смята се, че нефритът може да ви помогне да постигнете целите и мечтите си, помагайки ви да преодолеете собствените си ограничения. 
Той е считан за камък, който носи късмет и щастие, улеснява хармонията между духовните, физическите и емоционалните аспекти на нашия живот. Нефритът успокоява ума чрез освобождаване на отрицателни мисли и създава баланс и хармония със света, без да се потискат нашите собствени желания.
Нефритът помага и за насърчаване на смелостта, състраданието, справедливостта, щедростта, смирението, богатството и дълголетието. 

ИНДИЙСКИ АХАТ
Ахатът създава вътрешна стабилност, спокойствие и зрялост. Той може да помогне да се внесе равновесие и хармония в нашите енергийни системи.
Неговите защитни свойства насърчават сигурност и самочувствие. Ахатът е също така известен и като камък за късмет. В древни времена, той е бил използван в амулети и талисмани, тъй като хората са вярвали, че носи смелост, увереност и сила на притежателя си.


МОКАИТ
Мокаитът е австралийски яспис, който съчетава в себе си светлите тонове на жълтия и червения цвят. Той се използва за повишаване на самочувствието, самоуважението и ни помага да разгърнем пълния си потенциал. Притиснат към горната част на корема може да ви помогне да активирате  чакрата на слънчевия сплит, седалището на волята и личната сила. Казва се, че енергията на мокаита успокоява ума и разсейващите ни мисли и ни помага да се съсредоточим върху постигането на конкретна цел.

******
Нито един от продуктите, изложени на страниците на блога,  не е предназначен за диагностициране, лечение или предотвратяване на заболяване. Нищо в този сайт не представлява рецепта или медицински съвет. Моля, консултирайте се с лекар за всички ваши здравословни проблеми. 


Коментари

Популярни публикации от този блог

ЗМИЯТА - ЛЮБИМ МОДЕЛ НА ДИЗАЙНЕРИТЕ БИЖУТЕРИ

БИЖУТА С ЦИТРИН - КАМЪКЪТ НА УСПЕХА И ИЗОБИЛИЕТО

СРЕБЪРНИ БИЖУТА С ЦИТРИН - КАМЪК НА БОГАТСТВОТО И КЪСМЕТА