АКВАМАРИН - ВОДЕЩИЯТ ЦВЯТ ЗА СЕЗОН ПРОЛЕТ/ЛЯТО 2015

Повечето от нас се чувстват принудени 24/7 да бъдат свързани с интернет и мобилния си телефон, защото се страхуват, че ще пропуснат нещо важно. Напоследък се появи движение, набиращо все повече и повече привърженици, което насърчава създаването на т нар. “тихи зони”, места, където можем да се отпуснем и откъснем от забързаното ежедневие, за да останем насаме със себе си, изключени от модерния свят на технологиите. 
Изборът на цветове следва същите минималистични ‘en plein air’ теми, черпейки вдъхновение от природата. Меки, студени цветове се сливат с нежни топли тонове, за да се създаде успокояващо бягство от шума и суетата на ежедневието.

Най-накрая, след дългата снежна зима, сме на прага на пролетта. И в чест на пролетта ми се иска да споделя с вас последните модни и цветови тенденции за сезон Пролет/Лято 2015. 

Пантоне наскоро пусна цветовата си палитра за Пролет 2015. Тя включва 10 цвята за сезона в различни нюанси и оттенъци. 


Първи от модната палитра Пантоне 14-4313 АКВАМАРИН е въздушно синьо с усещане за замечтаност. Напълно заслужено заема първо място, тъй като АКВАМАРИНЪТ е рожденият камък за м. март. Прохладен и успокояващ, изтънченият АКВАМАРИН ни дава усещане за простор и необятност, намалявайки  стреса и напрежението. И наистина няма по-подходящ начин за посрещането на пролетта от бижута с блестящ аквамарин в цветове, вариращи от синьозелено до небесносиньо.

Бих искала да ви покажа как точно този цвят се съчетава с някои хубави и луксозни варианти на бижута. Нека да започнем веднага!

Коктейлен пръстен “Синята лагуна” , изработен от 18 карата бяло злато, украсен с аквамарин (28.03 карата), 13 огнени опала (3.18 карата) и 58 диаманта (1.36 карата) от PIAGETПръстен от Chopard, изработен от 18 карата бяло злато и украсен с 58.44 каратов аквамарин, сапфири 5.73 карата и диаманти; 
Коментари

Популярни публикации от този блог

СРЕБЪРНИ БИЖУТА С ЦИТРИН - КАМЪК НА БОГАТСТВОТО И КЪСМЕТА

СИНЬОЗЕЛЕНАТА КРАСОТА НА ТУРМАЛИН ПАРАИБА

БИЖУТА С ЦИТРИН - КАМЪКЪТ НА УСПЕХА И ИЗОБИЛИЕТО