БУДИСТКА МОЛИТВЕНА БРОЕНИЦА - МАЛА ОТ НЕФРИТ И ВУЛКАНИЧЕН КАМЪК (Лава) ЗА СИЛА И КЪСМЕТ

Смята се, че будистките молитвени броеници мала  носят защита и напътстват в ежедневния живот. Те служат и като постоянно напомняне за божественото, коeто е в нас и с нас.




Не е необходимо да сте религиозни, за да носите мала. Всеки може да я носи - от практикуващите йога до сърфисти, тийнейджъри, музиканти, танцьори и т.н.
Можете просто да я носите като напомняне за вашите намерения и цели, както и ако сте в търсене на по-спокен ум, тяло и дух.
Внесете яснота и хармония в живота си с тази прекрасна, изцяло ръчно изработена мала. Тя представлява уникална комбинация от 108 мъниста нефрит и вулканичен камък + 1 гуру мънисто. Всяко едно от мънистата е ръчно връзвано.



ОПИСАНИЕ:
Размер на мънистата: 8мм
26 мъниста от зелен нефрит
78 мъниста от вулканичен камък (лава)
4  мъниста от жълт нефрит - 10мм
1 мънисто от тибетско сребро - 6мм


Носен от индианците по време на битка, вулканичният камък ни дарява със сила и издръжливост, когато сме изправени пред трудности.

Нефритът е считан за камък, който носи късмет и щастие, улеснява хармонията между духовните, физическите и емоционалните аспекти на нашия живот. Той успокоява ума чрез освобождаване на отрицателни мисли и създава баланс и хармония със света, без да се потискат нашите собствени желания.
Нефритът помага и за насърчаване на смелостта, състраданието, справедливостта, щедростта, смирението, богатството и дълголетието.

Коментари

  1. Здравейте!
    Да, предлагам направени по поръчка с избор на камъни в зависимост от ефекта, който искате да постигнете. Ако искате пишете ми на имейла, за да ви дам по-подробна информация: tonina.info@gmail.com

    ОтговорИзтриване

Публикуване на коментар

Популярни публикации от този блог

ЗМИЯТА - ЛЮБИМ МОДЕЛ НА ДИЗАЙНЕРИТЕ БИЖУТЕРИ

БИЖУТА С ЦИТРИН - КАМЪКЪТ НА УСПЕХА И ИЗОБИЛИЕТО

СРЕБЪРНИ БИЖУТА С ЦИТРИН - КАМЪК НА БОГАТСТВОТО И КЪСМЕТА