ЦИТРИН ЗА СИЛА И БОГАТСТВО

ЗАЩО ЦИТРИНЪТ Е ТОЛКОВА СПЕЦИАЛЕН?ЦИТРИНЪТ е смятан за лечебен кристал, често използван при проблеми с третата чакра, намираща се в областта на слънчевия сплит. Той може да помогне за повишаване на самоуважението ни, както и за стимулирането на положителен поток от енергия в и около нас. 

Сребърен Пръстен с Цитрин от ТОНИНА ДЖЕМСЦИТРИНЪТ е полезен за подобряване на храносмилането и укрепване на физическата издръжливост.

В много култури ЦИТРИНЪТ е бил известен като камък на търговеца. Това обяснява неговата асоциация с енергията на парите, както и защо е смятан за камък на богатството във фън шуй. 

КЪДЕ ИМА ЗАЛЕЖИ ОТ ЦИТРИН

Голяма част от естествения ЦИТРИН се добива в Бразилия, САЩ и Русия. 

КАК ДА НОСИМ ЦИТРИН

Прекрасен начин да се възползвате от енергията на цитрина е като го носите под формата на бижу. Подходящ за балансиране на третата чакра - самоуважение, воля и сила - едно дълго колие с висулка от цитрин би могло да бъде отлично бижу.


Сребърна Висулка с Цитрин и Лимонов Кварц от ТОНИНА ДЖЕМС


Вашата област на парите е най-доброто място за вашия цитрин като фън шуй средство за привличане на богатство. 

ЦИТРИН И ТОПАЗ - РОЖДЕНИТЕ КАМЪНИ ЗА НОЕМВРИ

Ноември се свързва с два прекрасни рождени камъка. Ако сте фен на цветните разновидности на скъпоценните камъни, тогава ноември е перфектният месец за вас. И топазът, и цитринът са популярни благодарение на техните невероятни, прекрасни цветове. 

Смята се, че ЦИТРИНЪТ - този златист скъпоценен камък, оказва подкрепа на жизнеността и здравето ни, поощрявайки и насочвайки надежда, енергия и топлина към нас. Известен като камък на успеха, той насърчава изобилие и успех във всички области и по много начини.
ЦИТРИН може да се намери в най-различни нюанси, вариращи от пастелно жълто до тъмно кафяво оранжево. 

И още малко красоти с ЦИТРИН


Коментари

Популярни публикации от този блог

СРЕБЪРНИ БИЖУТА С ЦИТРИН - КАМЪК НА БОГАТСТВОТО И КЪСМЕТА

СИНЬОЗЕЛЕНАТА КРАСОТА НА ТУРМАЛИН ПАРАИБА

БИЖУТА С ЦИТРИН - КАМЪКЪТ НА УСПЕХА И ИЗОБИЛИЕТО